Personal training

Todz werkt samen met Power & Shape personal training uitHellevoetsluis
Danny Corbeau, een gedreven en gemotiveerde Personal Trainer maakt het voor onze Todz leden mogelijk om voor een betaalbare prijs te gaan sporten met een Personal trainer…
 
Is het nu voor 1 sessie om eens wat nieuwe trainingsschema’s en oefeningen door te nemen of je te laten begeleiden om bepaalde doelen te behalen zoals bijvoorbeeld afvallen of trainen voor sport of werk.
 
Volledig op u gericht
Omdat de training volledig op u is gericht en u continue begeleid wordt, kan Danny u motiveren om tot uw ultieme doel te komen. Want motivatie is wat ieder mens nodig heeft om zijn of haar doel te bereiken.
 
Vind u het moeilijk om de eerste stap te zetten? Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Danny voor een kennismakingsgesprek.
 
Tarief 1 uur Personal Training voor Todz leden €55
06-24318450
 
Referenties van onze personal trainer
“De sessie met Danny is goed bevallen. Hij is professioneel en oprecht, vertelt wat hij ziet en daarmee wat je kunt verbeteren om zo optimaal mogelijk te trainen. Zijn vriendelijke uitstraling draagt bij aan een prettige workout.
Het geeft voldoening om met hem te werken gezien hij de techniek kan uitleggen terwijl hij het jou zelf laat uitvoeren.”
 

“Sinds een aantal maanden train ik bij Danny. Hij motiveert, geeft gevarieerde training en laat je continu de grens opzoeken. Na een tijdje niet gesport te hebben heeft Danny me weer helemaal op het juiste spoor gezet. Ook buiten de afgesproken trainingen geeft hij advies om balans in sport en werk te vinden”

Bent u enthousiast geraakt en wil u ook aan de slag gaan voor de beste versie van uzelf?..  Neem dan contact op via onderstaand formulier t.a.v van Danny. Danny zal dan zo spoedig mogelijk met u contact opnemen voor een gemoedelijk kennismakings- gesprek.

Neem Contact Met Ons Op

9 + 14 =