Fitness en begeleiding

Zeer eenvoudig te bedienen fitness apparatuur
Todz werkt met de nieuwste lijn apparatuur van het fitness merk Matrix.
Matrix levert karakteristieke toestellen met een superieur ontwerp en moderne uitstraling en is zeer gemakkelijk te bedienen.
 
U kunt gebruik maken van een ruim aanbod aan cardio- en kracht toestellen en trainingsmaterialen gericht op conditie verbetering, vetverbranding, spieropbouw, krachttraining en revalidatie.
 
Sluit uw iPhone of iPod aan

Onze cardio apparatuur heeft een gemakkelijke bereikbare bediening en heeft de mogelijkheid om iPod of iPhone aan te sluiten voor het afspelen van audio en video. Alle cardio apparaten hebben een geïntegreerd Touch screen systeem met o.a. een Virtual Active programmering. Beleef uw training alsof u fietst door Yellowstone National park of hardloopt door de straten van San Francisco!

Preview Virtual Active programma:http://nl.matrixfitness.com/content/virtual-active

Binnen de openingstijden kan men op elk gewenst tijdstip trainen, en traint u hoe en wanneer u maar wilt. In tijden van Covid-19 kan dit zijn aangepast. Indien nodig werken wij met reserveren en tijdsvakken. Bel 0181 – 760033 voor de huidige informatie
 
Begeleiding
Todz werkt met de visie van een Basic club. Dit betekend dat er niet permanent een instructeur aanwezig is voor vragen of begeleiding. Bent u onervaren op het gebied van fitness of wilt u een persoonlijk schema laten maken? Dat kan… U kunt een afspraak maken met onze enthousiast personal trainer Danny Corbeau
 
 
Fitnessbegeleiding door fysiotherapeut Vincent
Om voor iedereen sporten leuk en laagdrempelig te houden kunt u ook altijd voor tips en advies op woensdagochtend tussen 09.00 en 10.00 terecht bij Vincent, onze fysiotherapeut. Vincent is er deze ochtend voor u, om u op weg te helpen, om gemotiveerd te blijven en bewegen leuk te houden.