Fysiofitness

Fysiotherapie de Hoek
Onze visie is dat u, door onze intensieve samenwerking met en tussen verschillende hulpverleners, betere zorg ontvangt. Onze praktijk heeft een samenwerkingsverband met Todz waar u onder begeleiding van een fysiotherapeut kunt gaan trainen als u klachten heeft aan uw bewegingsapparaat.
Veel klachten van het houdings- en bewegingsapparaat worden veroorzaakt door een slechte conditie, een slechte coördinatie of weinig tot geen stabiliteit van bepaalde spiergroepen. Gewrichten kunnen dan overbelast raken, door bijvoorbeeld veelvuldig verkeerde bewegingen te maken.
 
Tijdens medische trainingstherapie die wij geven bij Todz, adviseren wij u om actief mee te werken aan uw herstel. De behandeling bestaat uit het begeleiden van de cliënt bij het verbeteren van zijn coördinatie, het verbeteren van de conditie, stabiliteit, bewegingsgevoel en het verbeteren van het inzicht in functioneren van hun lichaam. 
 
U krijgt een individueel oefenschema en wij begeleiden u 1 x per week. Tijdens de begeleiding bekijken wij of u de oefening goed uitvoert. Waar nodig geven we u aanwijzingen. Verder kijken we of u de oefeningen intensiever kunt gaan uitvoeren, door het verhogen van de gewichten of juist door de oefening vaker te herhalen. Soms wordt een oefening vervangen door een andere of voegen we een oefening aan uw schema toe. Langzaam bouwen we de frequentie van 1 x per week trainen uit naar 2x per week. Dit is noodzakelijk om de gestelde doelen te behalen. Na afloop van de medische training therapie voelt u zich als herboren..
Kijk op de website als u meer wilt weten over deze speciale therapie.
 
Wist u dat…..u niet meer eerst langs de huisarts hoeft te gaan om een verwijsbriefje te halen voor een bezoek aan de fysiotherapeut?
Fysiotherapiepraktijk Vermeule  
Iedere woensdagochtend tussen 09.00 uur en 10.00 uur gratis Fysio-fitness.
Van 9 tot 10 uur kunt u bij Vincent, van fysio-praktijk Vermeule uit Hellevoetsluis, terecht voor training tips en advies voor bijvoorbeeld lichamelijke klachten.
Maar ook met vragen zoals; “Gebruik ik de kracht apparatuur wel op de juiste manier?” “En voer ik deze oefening nu wel goed uit?”
Vincent is er voor u, om u op weg te helpen, om gemotiveerd te blijven en bewegen leuk houden.?