Ons Team

Sonja

Sonja

“Met mensen werken is het leukste wat er is.” Mijn enthousiaste team en ik zijn ervan overtuigd dat een sportschool niet zomaar een ruimte moet zijn met fitness toestellen en wat een plek is om je alleen maar in het zweet te werken. Sporten, fitness en bewegen is ook werken aan een gezonde lichaam en geest en dat doe je in een omgeving waar je je prettig voelt.. En dat is, naast fitness aanbieden voor een leuke prijs ook onze visie; “Bij Todz moet iedereen zich welkom voelen..” Sinds juli 2013 hebben wij onze deuren geopend en zijn we dit avontuur begonnen. Na jaren lang te hebben gewerkt in de sport branche in Spijkenisse kreeg ik de mogelijkheid om met al mijn ervaringen zelf aan de slag te gaan in de Vesting van Hellevoetsluis. Ontzettend spannend en ook een pittige tijd als moeder. Mijn zoontje “Todz” was toen net een paar maanden oud en mijn dochtertje Sizzel een vrolijke peuter. Maar het is gelukt! Todz is een bruisende gezellige sportschool geworden en iedere dag als ik naar mijn werk ga ben ik trots op Todz en op mijn team medewerkers en is het weer een feest om te gaan werken… Kom een keertje langs! Dan kunt u het zelf ervaren. We zien u graag…! Sportieve groet, Sonja van Kooten

Laura

Laura

Sinds 1 juli 2015 werk ik bij Todz Sport. Hiervoor heb ik 30 jaar gewerkt bij Delta Sportcentrum te Spijkenisse en 4 jaar in de zorg als ziekenverzorgster. Ik heb de overstap gemaakt naar Todz Sport omdat ik het fijn vind om met mensen te werken. Todz Sport is kleiner, gezelliger waardoor er veel meer gelegenheid is voor contact met de sporters. Ik ben blij dat ik bij het team van Todz Sport behoor. Ik ben getrouwd en heb 1 zoon en 2 kleindochters.

Vincent

Vincent

Vincent is werkzaam bij Fysiopraktijk Vermeule in Hellevoetsluis.Iedere vrijdag ochtend tussen 9 tot 10 uur kunt u bij Vincent terecht voor training tips en advies voor bijvoorbeeld lichamelijke klachten.Maar ook met vragen zoals; “Gebruik ik de kracht apparatuur wel op de juiste manier?” “En voer ik deze oefening nu wel goed uit?”Vincent is er voor u, om u op weg te helpen, om gemotiveerd te blijven en bewegen leuk houden.