PT Business

Personeel training voor uw bedrijf
“PT Business verdient een plaats in uw bedrijf omdat investeren in gezondheid geld oplevert”
 
PT Business richt zich op bedrijven die werknemers willen aanzetten om (te starten) met bewegen (in groepsverband).
 
Een personal trainer voor uw medewerkers
Onder professionele begeleiding van onze Personal Trainer wordt er een plan gemaakt en doelen opgesteld wat bij uw bedrijf en werknemers past met de keuzevrijheid omtrent de bewegingsvaardigheden.
 
Onze speciale PT Business biedt bedrijven de mogelijkheid om werknemers op een prettige en vriendelijke manier te laten bewegen..
 
Kleine groepen training voor voldoende aandacht
PT Business bij Todz word aangeboden in kleinere groepen waar door de Personal Trainer voldoende aandacht kan geven aan iedere werknemer. Uw werknemers blijven gemotiveerd door het resultaat dat zij boeken en onze Personal trainer is een stok achter de deur om door te gaan.
 
PT Business kan als middel gebruikt worden om gezond te worden, te blijven of als middel voor herstel. Sporten voorkomt stress, burn-outs en depressies. Daarnaast herstellen fitte mensen vaak sneller dan niet fitte mensen en zijn uw werknemers dus weer sneller actief op de werkvloer.
 
Voor een hecht en gezond groepsgevoel
Naast het feit dat werknemers met PT Business werken aan een gezondere levensstijl is fitness ook ideëel om een hecht groepsgevoel te creëren binnen uw team.
 
Heeft u een eigen onderneming? Dan kan het belastingtechnisch voordelig zijn om via uw onderneming PT business te volgen.